Theorie

OP WEG MET DE THEORIE

Met rijlessen alleen, ben je nog maar halverwege. Je moet ook op de hoogte zijn van de betekenis van verkeersborden, wegbelijning en bewegwijzering. Daarvoor leg je vóór de Tussentijdse Toets (TTT) al een theorie-examen af. Bij Mister Drive begin je direct met het leren van je theorie, het liefst al voor je je eerste rijles hebt. We vinden het belangrijk dat jij weet wat de borden betekenen die je onderweg tegenkomt. Je kunt jouw theoretische kennis dan direct gebruiken op de weg. Voor jou en onze veiligheid!

Hoe werkt het theorie-examen?

Het theorie-examen voor het behalen van je rijbewijs doe je bij het CBR bij jou in de buurt. Je vraagt het theorie-examen zelf aan, op het moment dat jij er klaar voor bent. 

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen. 

Kijk voor meer informatie over tarieven op de site van het CBR. 

Theorie leren met iTheorie

Om jezelf goed voor te bereiden op het theorie-examen, kun je leren met iTheorie. Dit is een digitale cursus, met toetsen na elk hoofdstuk, met op het eind veel proefexamens. Tevens worden er door een theoriedocent via een livestream theorielessen gegeven. De cursus krijg je met korting bij het afnemen van een rijlespakket.

Les je liever klassikaal?  Overleg dan met Mister Drive om een weekendopleiding te volgen.   

Geldigheid van je theorie-certificaat

Wanneer jij met vlag en wimpel bent geslaagd voor je theorie-examen, krijg je een certificaat uitgereikt. Dit certificaat blijft anderhalf jaar geldig. Normaal gesproken haal jij ruim binnen deze termijn je rijbewijs.

Schrijf je direct in voor rijlessen!

Zin om te starten? Leuk! Meld je aan, dan zit jij binnenkort achter het stuur bij Mister Drive.

× WhatsApp ons