Mister Drive

Rijschool Alkmaar Mister Drive
Leon Hoppener

Mister Drive

Ik ben Leon Hoppener, eigenaar van Autorijschool Mister Drive. Al van jongs af aan ben ik gek van auto’s. Wat begon met sleutelen aan mijn eerste auto is nu uitgegroeid tot mijn eigen autorijschool in Alkmaar, Mister Drive. Het plezier dat ik aan autorijden beleef deel ik graag met jou.

Naast de reguliere rijlessen geef ik nog diverse cursussen en rijvaardigheidstrainingen, zie specials

Een van mijn passies is het geven van trainingen voor verhoogde rijvaardigheid.

Mrs. Drive

Ik ben Ellen Hoppener, ook wel Mrs Drive genoemd. Aangestoken door mijn man is het lesgeven ook mijn passie geworden. Steeds weer geniet ik van de uitdaging om leerlingen veilig de weg op te helpen. Op weg naar hun rijbewijs.

Ellen Hoppener

Jouw rijopleiding bij rijschool Mister Drive

Bij rijschool Mister Drive bestaat jouw praktijk rijopleiding uit een gestructureerd stappenplan. Je rijlessen volg je in je eigen tempo. De vorderingen die je maakt volg je eenvoudig in de gratis app. In de app vind je ook alle afspraken en extra uitleg over de lesstof.

Bij Mister Drive leer je meer dan alleen autorijden; jij hebt de macht over het stuur, jij manoeuvreert de lesauto soepel door het verkeer. Voel hoe de auto reageert als je door een berm rijdt of hard door een bocht gaat. Je rijdt gemakkelijk met cruise control, weet waar alle knoppen op je dashboard voor dienen en draait je hand niet om voor het rijden met een modern navigatiesysteem. Stap voor stap en op een leuke manier op weg naar het CBR, op weg naar jouw rijbewijs.

Bij Mister Drive staat een persoonlijke benadering voorop. Samen zorgen we ervoor dat jij aan het einde van de rit zelfverzekerd, veilig en met plezier de weg op gaat.

Autorijden bij rijschool Mister Drive:

De auto’s van rijschool Mister Drive

Het gaat beginnen! Je eerste rijles achter het stuur bij rijschool Mister Drive. Je lest in onze Hyundai Kona Premium of in onze Volvo XC40. Deze moderne en veilige auto’s zijn voorzien van diverse technische mogelijkheden, de zogeheten ADAS-systemen (Advanced Drivers Assistance Systems) Bij Mister Drive leer je daar gebruik van te maken zodat je veilig en op je gemak door het verkeer rijdt.

Een greep uit de extra’s:

Deze systemen zijn nog geen onderdeel van het praktijk rijexamen, ze zijn wel de toekomst! En daar bereiden we je graag op voor.

Rijschool Alkmaar Mister Drive

De Hyundai Kona Premium:

De Volvo XC40:

Rijschool Alkmaar

Kilometers maken met Mister Drive

Autorijden, daar gaat het om! En dus ga je tijdens de rijlessen bij Mister Drive kilometers maken. Alkmaar en omstreken, binnendoor, via de snelweg of het stadscentrum in. Autorijschool Mister Drive stuurt je alle kanten op. Meld je nu aan en ga op weg naar je rijbewijs.

Schrijf je direct in voor rijlessen!

Zin om te starten? Leuk! Meld je aan, dan zit jij binnenkort achter het stuur bij Mister Drive.

× WhatsApp ons