Specials

Specials bij Mister Drive

Ga jij het maximale halen uit je rijden? Een nog betere bestuurder worden dan je al bent? Ga dan de weg op met Mister Drive en leer alle ins en outs van het autorijden. Wij geven je waardevolle tips waar je je leven lang plezier van hebt. Zo haal jij alles uit je rijvermogen en rijd je veilig en vertrouwd in binnen- én buitenland.

Opfriscursus autorijden

Ben jij nog op de hoogte van alle verkeersregels? Heb je wel een rijbewijs, maar al langere tijd niet meer gereden? Waar let je extra op in het verkeer? Hoe moest je ook alweer schakelen? Waar let je op als je in een automaat of elektrisch rijdt?

Geen vraag is te gek voor Mister Drive en we frissen graag je geheugen weer op. We nemen de tijd voor al je vragen en voor je het weet zit je weer vol vertrouwen achter het stuur. 

Parkeercursus

Liever een parkeerplek verder weg dan fileparkeren? Even een rondje extra om te zien of je daar makkelijker parkeert? Na de parkeercursus van Mister Drive is dat verleden tijd. In een ontspannen sfeer leggen we de basisprincipes van het parkeren uit, zodat jij straks parkeert waar jij wilt, veilig en schadevrij.

Bovendien krijg je tijdens deze cursus handige tips om nog veiliger aan het verkeer deel te nemen.

Haal meer uit je auto – rijhulpsystemen

Moderne auto’s zijn voorzien van allerlei technische rijhulpsystemen. Ook wel ADAS-systemen genoemd. Enkele voorbeelden: 

Ben jij op de hoogte wat deze systemen doen en hoe ze werken? Of benieuwd wat jouw auto nog meer in zich heeft? Wij leren je tijdens een twee uur durende rit waar de systemen voor dienen én hoe je ze in kunt zetten.

Training verhoogde rijvaardigheid

Stap in en laat je verrassen! Ervaar hoe je eenvoudig jou rijvaardigheid kunt verbeteren. Onder professionele begeleiding leer om slim en veilig door het verkeer te cruisen. Ook krijg je uitleg van diverse rijhulpsystemen.

Geef een cadeaubon of kom zelf rijden in de Volvo XC40. 

Specials op maat

De specials zijn er voor jou en worden daarom aangepast aan jouw wensen.

Wil je specials combineren? Rijd je liever in een lesauto of in je eigen auto?

Jij mag het zeggen! Heb je interesse in een van de specials of heb je vragen? Mister Drive beantwoordt ze graag. De specials zijn er vanaf € 79,- 

Mister Drive Cadeaubon

Een bon heb je liever niet natuurlijk… tenzij het een cadeaubon van Mister Drive is! Leuk om cadeau te geven voor wie toe is aan bijv. een proefles of voor een van de specials. 

De cadeaubon van Mister Drive, de bon die je wèl wilt hebben!  V.a. € 50,-

Schrijf je direct in voor rijlessen!

Zin om te starten? Leuk! Meld je aan, dan zit jij binnenkort achter het stuur bij Mister Drive.

× WhatsApp ons