Praktijklessen

De autorijlessen in de praktijk

Het leukste van het leren autorijden zijn natuurlijk de autorijlessen in de praktijk. Want hier doe je het uiteindelijk voor: zelfstandig autorijden naar waar je maar wilt, een gevoel van plezier en vrijheid! 

Bij autorijschool Mister Drive vinden we rijplezier heel belangrijk. Door onze persoonlijke benadering tijdens de praktijklessen voel je je snel op je gemak en zit je ontspannen achter het stuur. Samen veilig op weg naar het CBR voor dat felbegeerde roze pasje, jouw rijbewijs 

Ben je tijdens de rijlessen onzeker over de bijzondere verrichtingen of vind je het autorijden spannend? Geef het aan bij de rij-instructeur De praktijklessen zijn er voor jou zodat jij straks veilig, zelfverzekerd én met plezier de weg op gaat.

De lesauto’s van rijschool Mister Drive

Het gaat beginnen! Je eerste rijles achter het stuur bij rijschool Mister Drive. Je lest in onze Hyundai Kona Premium of in onze Volvo XC40. Deze moderne en veilige lesauto’s zijn voorzien van diverse technische mogelijkheden, de zogeheten ADAS-systemen (Advanced Drivers Assistance Systems) Bij Mister Drive leer je daar gebruik van te maken zodat je veilig en op je gemak door het verkeer rijdt.

Een greep uit de extra’s:

Deze systemen zijn nog geen onderdeel van het praktijk rijexamen, ze zijn wel de toekomst! En daar bereiden we je graag op voor.

Rijschool Alkmaar Mister Drive

De Hyundai Kona Premium:

De Volvo XC40:

Rijschool Alkmaar

Schrijf je direct in voor rijlessen!

Zin om te starten? Leuk! Meld je aan, dan zit jij binnenkort achter het stuur bij Mister Drive.

× WhatsApp ons